keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Teollinen lamppu.


Haluaisin kotiimme paljon industrial- ja retro-tyylisiä tavaroita ja kalusteita, mutta jokin minussa vetää myös modernimpaan suuntaan. Joten tämä retroilu on enemmänkin mauste kuin tyyli asunnossamme.

Vajaa vuosi sitten työmatkalla Kööpenhaminassa käväisin Magasinissa ostoksilla jouteissani ja silmäilin tätä ihanaa teollisen näköistä valaisinta, jota saa vielä ihanemmissa väreissä. Kuukausi sitten näin samaisen valaisimen tositoimissa Kastrupin lentokentän trendikkäässä Joe and The Juice-mehubaarissa, lempivärisenäni vaaleanpunaisena. HUOH! Olin ihan myyty ja kotona ihailin lamppua netistä ja suunnittelin kuinka laittaisin jonkun tanskalaisista työkavereistani asialle ostamaan lamppua, sillä kesälomien painaessa päälle en olisi saanut sitä itselleni vasta kuin elokuussa seuraavalla työmatkallani.


Joe & The Juice

Kävi kuitenkin tuuri ja törmäsin Stockmannilla suhteellisen samanlaiseen mustaan lamppuun. Koska hintaeroa oli jonkin verran ja tiesin säästyväni kauhealta säätämiseltä, päätin tehdä kompromissin värin suhteen ja "tyytyä" tähän vähän pienempään ja "väärän" väriseen mustaan lamppuun. Pieni askel tavoiteltuun retrompaan suuntaan siis.


-Erika-

Ei kommentteja: