tiistai 12. heinäkuuta 2011

Saksan tuliaisia.

Unelmien jalkalamppu


Käytiin Annan kanssa Münchenissä keväällä. Matka tuli ihan parin päivän varoitusajalla, emmekä ehtineet miettiä missä kävisimme tai mitä tarkalleen ottaen tekisimme siellä. Kuin ihmeen(?) kaupalla löysimme tiemme kuitenkin vaatekauppoihin ja sisustusliikkeisiin. Hintataso Saksassa tuntui edulliselta Suomeen verrattuna ja ihastuimme heti SUUREEN, ja mielestämme edulliseen, jalkalamppuun.

Kävimme lamppua myyvässä liikkeessä aamupäivällä ja jäimme vielä pohtimaan lamppujen ostamista. Emme kyselleet liikkeessä ollessamme löytyykö valaisinta heidän varastostaan vai onko se tilaustuote, joten päätimme vielä ennen liikkeen sulkemista mennä katsomaan lamppuja, ettei sitten kotona kaduttaisi. Matkalla liikkeeseen päätimme, että jos lamppuja löytyy varastosta niin sitten otamme niitä kaksin kappalein ja sumplimme hotellilla miten saamme ne mahtumaan matkatavaroihimme ja lentokoneeseen ilman lisämaksua.

Liikkeessä ystävällinen myyjä kuitenkin kertoi meille, että tuotetta ei löydy varastosta ja sen saaminen myymäläänkin kestäisi kolme viikkoa. Ystävälliseen sävyyn hän myös kertoi, että valaisimen rahti Suomeen kotiovelle maksaisi vain 35 euroa, eli ei mitään verrattuna siihen, että raahaisimme kaksi 18 kilon laatikkoa ensin hotellille ja sitten kentälle ja sieltä vielä kotiin. Lisäksihän meidän olisi pitänyt yrittää taikoa molempien isot matkalaukut vain kahden kilon painoisiksi, jottemme olisi joutuneet maksamaan lisämaksua matkatavaroista. Valaisimet jäivät siis kauppaan ja ovat tulevaisuuden ostoslistalla. 

Saimme kuitenkin ostettua nämä kivat mukit ja saman sarjan espresso-kupit. Samanlaisia myydään muistaakseni Ikeassa, mutta mukeja käyttäessä tulee mieleen mukavat muistot yhteisestä matkasta.

Erikan iso valkoinen muki

Annan espresso-kupit


Ei kommentteja: